• Altijd gratis verzending
 • Levering in 24 tot 48 uur
 • Gratis retour
 • Gemiddelde klantbeoordeling 8,9
 • Fysieke winkel
 • Sportspecialisten
+31(0) 162 - 323 732Contacteer ons
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Enkelbrace

Enkelbrace kopen?

Enkelbrace kopen doe je op Bracesale.nl. Een enkelbrace biedt versteviging en extra stabiliteit aan de enkel. Zo zijn er voor verschillende kwetsuren en vormen van instabiliteit verschillende enkelbraces te krijgen. Voor een enkel met een lichte instabiliteit is een andere enkelbrace nodig, dan voor een enkel met een zware instabiliteit. Bij ons kun je niet alleen een enkelbrace kopen maar op Bracesale.nl vind je een uitgebreid assortiment en vele merken enkelbraces. Voor het kopen van een enkelbrace ben je bij ons aan het juiste adres!

De enkelbraces op Bracesale.nl zijn onderverdeeld in 3 beschermingsniveaus, namelijk:
Level 1 (Basis bescherming): Deze enkelbraces zijn geschikt voor problemen aan de enkel zoals lichte pijn, verstuikingen, verlichting van artritis, bursitis en tendinitis. Door de zachte ondersteuning door compressie kan het herstel bevordert worden door therapeutische warmte.
Level 2 (Geavanceerde bescherming): Deze enkelbraces zijn geschikt voor problemen aan de enkel zoals matige/lichte gewrichtsinstabiliteit of pijn. Biedt meer bescherming dan de level 1 enkelbraces. Door de zachte ondersteuning door compressie kan het herstel bevordert worden door therapeutische warmte.
Level 3 (Maximale bescherming): Deze enkelbraces zijn geschikt voor problemen aan de enkel zoals instabiliteit en matige tot zware pijn. De enkelbrace met deze beschermingsniveau biedt een maximale bescherming aan de enkel. Door de zachte ondersteuning door compressie kan het herstel bevordert worden door therapeutische warmte.

Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 36 van 89 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3
Van hoog naar laag sorteren

   

Artikelen 1 tot 36 van 89 in totaal

 1. 1
 2. 2
 3. 3

Enkelbraces zijn ondersteuners die je draagt ​​voor een pijnlijke of gewonde enkel. Sommige mensen gebruiken ze om enkelblessures voorkomen tijdens het sporten. enkelbraces zijn gemaakt van een combinatie van metaal, schuim, kunststof, elastisch materiaal en riemen. Ze zijn er in vele maten, kleuren en designs.

Welke soorten enkelbraces zijn er en wat doen ze?

Er zijn vier belangrijke soorten enkelbraces:
Profylactische enkelbraces: Deze zijn ontworpen om de enkelën tegen blessures te beschermen tijdens het contact sporten zoals voetbal.
Functionele enkelbrace: Deze geven steun aan de enkelën die al zijn gewond geraakt.
Rehabilitatie enkelbrace: Deze termijn schadelijke enkel beweging, terwijl een enkel is genezing na een blessure of een operatie.
Ontlader / Offloader enkelbrace: Deze zijn ontworpen om hulp te bieden aan mensen die lijden aan enkel artrose.