• Altijd gratis verzending
 • Levering in 24 tot 48 uur
 • Gratis retour
 • Gemiddelde klantbeoordeling 8,9
 • Fysieke winkel
 • Sportspecialisten
+31(0) 162 - 323 732
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kniebrace

Last van knieklachten?

Knieklachten staan in de top 5 gezondheidsproblemen die door een therapeut worden behandeld. 

Een kniebrace kopen om veilig en stabiel te kunnen blijven sporten of juist voor de ondersteuning tijdens het dagelijks leven? Wij van Bracesale weten hoe belangrijk het is dat jouw knie de juiste stabiliteit en comfort krijgt door middel van een kniebrace. 

Van laag naar hoog sorteren

   

1 artikel(en)

 1. Shock Doctor ultra kniebrace 875 bilaterale scharnieren

  Shock Doctor ultra kniebrace met bilaterale scharnieren

  Middelmatige steun voor middelmatige tot grote verstuikingen, verrekte spieren en instabiele gewrichten waardoor gebruik nodig is voor een spoedig herstel.

  * Geschikt voor meniscusklachten
  * Dubbele scharnieren en stabilisatoren voor maximale ondersteuning en bescherming
  * X-Fit banden voor veiligheid en comfort
  * N-TexTM zorgt voor vochtregulering, therapeutische warmte en genezing
  * Integrated Antimicrobial Technology vermindert geurveroorzakende bacteriën
  * Past zowel links als rechts
  Samenstelling: 100% latexvrij

  Normale prijs: € 99,95

  Speciale prijs € 79,96

  U bespaart 20%

Van laag naar hoog sorteren

   

1 artikel(en)

Waarom een kniebrace

Een brace voor de knie zorgt voor vermindering van de volgende oorzaken: gebrek aan stabiliteit, te weinig stevigheid, pijn of een zwelling. 

Knieband 

Een kniebrace kan gezien worden als een knieband. Een knieband kopen is bij Bracesale een hele normale zaak en er zijn ook dagelijks mensen die hier een kniebrace kopen!

Kniebrace artrose

Door een kniebrace te dragen, kun je pijn en klachten als gevolg van artrose aan de knieschijf aanzienlijk verminderen. Een brace voor een knie met artrose is er dus ook!

Kniebrace voetbal

Het is inmiddels bekend dat tijdens het voetballen zomaar eens een blessure plaats kan vinden. De enkel en de knie zijn bijvoorbeeld hele makkelijke pijnpunten. Een kniebrace bij het voetballen kan ook zeker geen kwaad. Als je denkt dat je tegen een blessure aanzit is het zeker geen stom idee om bij ons een kniebrace te bestellen. 

 

Mcdavid kniebrace

Bij Bracesale vind je professionele kniebraces van onder andere McDavid. McDavid kniebrace staan bekend om de goede kwaliteit sport kniebrace. Een kniebrace bij sport kan zorgen dat de last een heel stuk minder wordt en dat de sportbracedus zorgt voor een positieve werking bij de knie. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de McDavid 429x scharnier kniebrace en ontdek nog de vele meerdere opties op onze site. Een Mc David brace knie of knieband kopen kan hier makkelijk en snel!

 

Knie tapen

Er zijn verschillende tapetoepassingen die kunnen worden gebruikt bij verschillende knieklachten. Knie pijn kan worden veroorzaakt door elk soort knieblessure. De knieschijf tapen bij knie pijn is een van de meest effectieve manieren om vervelende blessures te laten herstellen en ook voorkomen. Het mooie van een de knie intapen is dat de hoeveelheid knieblessures die wordt gedekt, groot is. Dit komt omdat de knie tapen een positieve uitwerking heeft op de spierbalans en op het verminderen van de druk op de knieschijf en de pezen. Dus voordat de oorzaak van de knieblessure bekend is, heeft volledige knietaping een positief effect op elke knieblessure. Wacht dus niet langer met het intapen van de knie!

 

Wanneer knie intapen

Altijd al afgevraagd wanneer de knie in moet tapen? Wacht niet te lang en laat dit allemaal over aan een fysiotherapeut. Er wordt meteen verteld wat de beste optie is om te ondernemen en wie weet vertelt de fysiotherapeut wel dat je een brace voor de knie moet kopen.

 

Knie intapen Patella

Patella is een ander woord voor een knieschijfpijn.  De knie tapen heeft een positieve werking op de spierbalans en op het verminderen van de druk op de patella/ knieschijf en de pezen. Knie intapen helpt dus tegen panella!

 

Hoe tape je een knie in

In onze online brace winkel vind je de beste brees voor de knie, kniebanden en tape voor je knie. Ook geven onze braces specialistenvan de klantenservice graag advies bij vragen of twijfels! 

Knieklachten? Klik jouw knieklacht aan en specifeer de beste kniebraces voor deze klachten.

Atrose Kraakbeen Reuma
Hypermobiliteit Kruisband Runners Knee
Instabiliteit Meniscus Slijmbeursontsteking
Jumpers Knee Overbelasting Spataderen
Knieschijf uit de kom Overstrekking Verstuiking