• Altijd gratis verzending
  • Levering in 24 tot 48 uur
  • Gratis retour
  • Gemiddelde klantbeoordeling 8,9
  • Fysieke winkel
  • Sportspecialisten
+31(0) 162 - 323 732
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Over ons

Bracesale.nl is een brace webshop dat zich volledig op deze webwinkel richt voor de verkoop van sportbraces. Een onderneming met alleen maar specialisten met liefde voor alle sporten.
Daarom tref je hier altijd beste sportbraces aan, geselecteerd door een ambitieus team van sportspecialisten.

Deze website, www.bracesale.nl, is onderdeel van No1S. No1S heeft diverse webshops op verschillende sportgebieden. Zo kopen veel tennissers hun kleding of tennisracket op www.tennissale.nl, of kopen veel hockeyers hun hockeystick op www.hockeytrends.nl, schaatsen online kopen in de winter? Dan kun je terecht bij http://www.schaatsensale.nl. Liefhebber van de badmintonsport? Koop jouw badminton racket online op badmintonsale.nl. Al deze website zijn onderdeel van No1S. Zij staan voor productspecialisme, scherpe prijzen en snelle verzendingen!

Onze drijfveer is niet persé de goedkoopste te willen zijn op internet met het leveren van braces. Daarentegen, wij willen graag leidend zijn in kwaliteit en service. Kwalitatief mooie producten, service voor, tijdens maar vooral ook ná jouw aankoop. Dit klinkt nogal abstract, maar dat is het zeker niet.

Tijdens winkeltijden is er altijd iemand telefonisch beschikbaar om jou uitleg te geven over de aankoop van jouw product. Heb je twijfels, vragen of klachten, onze telefoonlijn staat, buiten de mail, altijd voor jou open. Daarnaast proberen wij innovatief te zijn met nieuwe producten, nieuwe technieken of leuke acties voor jou als klant.

Wij gaan graag met jou als klant een lange termijn relatie aan, zoals wij dat ook doen met onze leveranciers. We doen ons best om jou tevreden te maken. We doen wat we beloven en zullen altijd eerlijk zijn naar jou als klant. Ook als dat soms moeilijk is.

Bracesale.nl staat voor eerlijkheid, transparantie, kwaliteit en servicegerichtheid

Bracesale.nl
Mgr. Poelsstraat 1c
5103 BD Dongen

Tel.: +31 (0) 162 - 323 732
E-mail: klantenservice@bracesale.nl

Kamer van Koophandel: 54531608
BTW-nummer: NL8513.40.556B01