• Altijd gratis verzending
 • Levering in 24 tot 48 uur
 • Gratis retour
 • Gemiddelde klantbeoordeling 8,9
 • Fysieke winkel
 • Sportspecialisten
+31(0) 162 - 323 732
0item(s)

U heeft geen producten in uw winkelwagen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Sporttape

Sporttape kopen en preventief tapen?

Sporttape is zeer belangrijk in de sportwereld, omdat het vooral gebruikt wordt voor preventief tapen. Vooral binnen risicosporten als fitness, voetbal, hardlopen, hockey en tennis is het preventief tapen met sporttape van essentieel belang. Door de gewrichtsband in te tapen met sporttape wordt de kans op blessures verkleind. Er zijn heel veel verschillende sporttapes op de markt.

Sporttape tip: Een tip die wij mee willen geven is dat wanneer je gebruik maakt van cohafix dit aan te brengen in een visgraat vorm over de enkel en voet. Je zult merken dat het achter op de hiel en hak goed aansluit. Je kunt hier dan de sporttape overheen tapen. Hiermee voorkom je dat de tape in je hiel gaat snijden wat extreem pijnlijk is!

Van laag naar hoog sorteren

   

8 artikel(en)

 1. McDavid Skintape - Zwarte sporttape

  De McDavid Skintape - Zwarte sporttape is afkomstig uit de collectie van McDavid . Deze comfortabele Sporttape is zorgvuldig samengesteld en het gebruikte materiaal zorgt voor veel draagcomfort en is iedere minuut bezig om je stabiel te houden.

  € 9,95
 2. McDavid Skintape - Blauw

  De McDavid Skintape - Blauw is afkomstig uit de collectie van McDavid . Deze comfortabele Sporttape is zorgvuldig samengesteld en het gebruikte materiaal zorgt voor veel draagcomfort en is iedere minuut bezig om je stabiel te houden.

  € 9,95
 3. McDavid Skintape - Roze

  De McDavid Skintape - Roze is afkomstig uit de collectie van McDavid . Deze comfortabele Sporttape is zorgvuldig samengesteld en het gebruikte materiaal zorgt voor veel draagcomfort en is iedere minuut bezig om je stabiel te houden.

  € 9,95
 4. McDavid Skintape - Skin

  De McDavid Skintape - Skin is afkomstig uit de collectie van McDavid . Deze comfortabele Sporttape is zorgvuldig samengesteld en het gebruikte materiaal zorgt voor veel draagcomfort en is iedere minuut bezig om je stabiel te houden.

  € 9,95
 5. McDavid gekleurde sporttape - Rood

  De McDavid gekleurde sporttape - Rood is afkomstig uit de collectie van McDavid . Deze comfortabele Sporttape is zorgvuldig samengesteld en het gebruikte materiaal zorgt voor veel draagcomfort en is iedere minuut bezig om je stabiel te houden.

  € 5,95
 6. McDavid gekleurde sporttape - Blauw

  De McDavid gekleurde sporttape - Blauw is afkomstig uit de collectie van McDavid . Deze comfortabele Sporttape is zorgvuldig samengesteld en het gebruikte materiaal zorgt voor veel draagcomfort en is iedere minuut bezig om je stabiel te houden.

  € 5,95
 7. McDavid gekleurde sporttape - Groen

  De McDavid gekleurde sporttape - Groen is afkomstig uit de collectie van McDavid . Deze comfortabele Sporttape is zorgvuldig samengesteld en het gebruikte materiaal zorgt voor veel draagcomfort en is iedere minuut bezig om je stabiel te houden.

  € 5,95
 8. McDavid gekleurde sporttape - Oranje

  De McDavid gekleurde sporttape - Oranje is afkomstig uit de collectie van McDavid . Deze comfortabele Sporttape is zorgvuldig samengesteld en het gebruikte materiaal zorgt voor veel draagcomfort en is iedere minuut bezig om je stabiel te houden.

  € 5,95
Van laag naar hoog sorteren

   

8 artikel(en)